Läsare

5 aug. 2014

Blöta kalsonger är fett najs alltså...

Vi är hemma från vår roadtrip.

Man brukar ju säga att efter en semester så skulle der vara skönt med semester. Och det är just det vi har! Vi har en vecka kvar på vår semester. Den innehåller inga direkta planer o det känns skönt, för då hinner vi smälta alla intryck från resan.

De senaste dagarna har vi hängt vid Hornsbergsstrand samt vid klipporna vid Fredhäll. Det är VARMT här i Sverige! Det är skönt att svalka av sig i vattnet.

Igår var vi vid Fredhäll o då överhör jag några unga grabbar som är där o badar. Det finns helt klart en "ledare" i gruppen,  en som de andra lyssnar lite mer på. Han säger upprepade gånger, -men åhhh sluta gnälla... på vad uppfattar jag inte riktigt. Så kommer de då till diskussionen om ifall det är riktigt att ha kalsongerna på under badbyxorna... ledaren säger -jag har alltid kalsongerna på mig. Varpå en annan kille svarar -blöta kalsonger är fett najs. Varpå alla instämmer....?!

Sedan fortsätter diskussionen om det är okej att hoppa från klipporna eller inte. Den som inte hoppas kallas sedan för fegis o får utstå grupptryckets uppmaningar om att Hoppa, hoppa, hoppa!

Vet inte vad jag ska tänka om detta. Men känner mig glad över att inte vara fjortis längre!

/ Em

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar