Läsare

9 okt. 2013

Familjesemester

När hösten o kylan kom till Sverige befann jag mig tillsammans med min underbara familj i härligt varma Spanien.

Förra året fick vi barn med respektive en resa till Spanien av bästa mamma o pappa! Då kändes det som en evighet till september men så var vi plötsligt där allihop på flygplatsen redo att börja semestern. Som vi längtat!! Hur flygresan till Spanien gick har ni nog läst om i tidigare inlägg.

I Spanien hade vi hyrt två lägenheter i Torrevieja. Lägenheterna låg precis bredvid varandra o till lägenhetskomplexen hörde en varsin stor terass med grill o en gemensam pool. Perfekt för en familjesemester! 



Mamma, pappa o bror med familj bodde i den ena lägenheten o jag, Joahan o syster bodde i det andra. Eller som Pixie kallade oss Emil (Johan) och Ida (jag o Ellen). Pixie var inneboende hos oss på dagarna då hon var våran mamma.... logiskt ellet hur!

Varje morgon ställde vi oss utanför grinden och vände våra telefoner mot källan till världen, wifi:n på restaurang PJ:s.


Dagarna bestod av sol, bad o lek. Badad i både pool o hav. Barnen gillade den stora sandlådan kallad stranden men poolen var nog ändå bäst att bada i.






 



På kvällarna lagade vi god mat o drack gott! Tog en o annan drink! Pappas favorit= irish coffee


Pappa är grillmästare!


Gick ut ett par kvällar vilket var mysigt o tog promenader längst strandpromenaden

  





Det blev en del glass i stora lass! Tror Pixie o Frida var mest glada för det!

En dag var vi i ett stort köpcentrum kallad Habaneras o i en stor matbutik kallad carrefour. Hittade kläder o god mat!


På fredagen var det en stot marknad med ca 1200 marknadsstånd!! Sålde allt från oliver till pälsar. Köpte oliver men ingen päls.

 
Semestern var underbart kul o det var roligt att komma iväg med familjen o umgås! Tack alla för en supermysig semester!! Får vi göra om!


/ Em

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar