Läsare

3 jan. 2012

Julafton

Julafton firades hemma med familjen i Horn! Det blev en lite dramatisk start på julafton bara då pappa blev sjuk. Trodde ett tag att vi skulle få åka till sjukhuset med honom, men har blev bättre under dagen. Som tur var så sov även Emil med familj hemma hos oss till julaftons morgon så han kunde gå ut och mjölka. Julafton bestod som alltid av massa ätande och pirr i magen inför kvällens paketöppning.







Vi är en familj som ÄLSKAR paket. Innehållet är inte det viktiga men vi älskar att ge bort så många paket som möjligt och få så många paket som möjligt. Har vi köpt tre par strumpor till någon ser vi till att slå in det i tre paket istället för i ett, bara för att få ge extra många paket. Detta år var såklart inget undantag! Paketen fick knappt rum under granen.









Detta år kom dock ingen tomte till oss och hälsade på utan han lämnade bara paketen under granen. (Psixie stortjöt när vi nämnde att tomten skulle komma och sa Pixie rädd) Så vi alla "snälla barn" fick vara tomtenissar istället och delade ut paketen tillsammans. Alla fick därför ha tomteluva efter order från Pixie.







Jag hade varit snäll detta år också och fick massa bra och fina paket!! Tack allesammans!!



Det såg mörkt ut för pappa ett tag, men fick sen fick han lite klappar han också=)




Tack för en underbart mysig jul allesammans!!
/ Em

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar