Läsare

4 okt. 2011

Fina vänner på besök

Två helger på rad har jag haft lyckan att ha två fina vänner på besök.

Första helgen kom Carro hit för den obligatoriska Carro och Emelie helgen=) Helgen började med cider och chokladboll på Bolero för att sedan gå hem och mysa ner oss i soffan. Lördagen bestod av shopping på Nacka Forum där Carro stod för shoppandet. Jag är tydligen inne i en period av kräsenhet igen. Kvällen avslutades åter med mys och skitsnack i soffan med film och chokladfondue! Mums! På söndagen blev det sovmorgon och sedan var Carro tvungen att åka hem. En äkta Carro och Emelie slöööö helg helt enkelt!



Andra helgen kom fina Madde på besök. Fredagen bestod av hemma mys med kycklingpaj och en flaska vin. Mycket skitsnack och glada skratt. Lördagen blev det promenadskorna på för att utforska Stockholm till fots. Det blev en tur till Kungsholmen, Gamla stan och Söder. Mötte upp Jenny för en fika. På kvällen blev det tre rätters på Jensens Bofhaus där vi orkade äta 2,1/3 maträtter. Sjukt mätta och lite stressade begav vi oss sedan till bion för att se Bridsmaids. En helt okej rolig film. Sedan promenerade vi hem i natten=)





På söndagen tog vi en långpromenad i Hagaparken för att spana efter kungligheterna. Såg dock inga så vi drog ner på stan för lite lunch och träffade Jenny igen. Sedan vinkade jag av Madde vid tåget. Var så roligt att få umgås en hel helg! Det får vi göra om snart!

Tack kära vänner för underbara helger! Ni gör mig lycklig!
Massa kramar
/ Em

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar