Läsare

3 mars 2013

Sista dagarna av semestern

De sista dagarna i Thailand tillbringande vi där vi började resan, i Ao Nang. Där mötte vi upp Johans föräldrar igen. Att ta oss till Ao Nang från Koh Ngai tog nästan en hel resdag vilket kändes okej då vi fick lite välbehövlig paus från solen. Rätt fin båttur också.



Sista heldagen i Thailand spenderade vi på Chicken Island där vi solade, badade, matade fiskar och tog det allmänt lugnt. Chicken Island ligger nära ön Tub Island och vid lågvatten går det att gå mellan dessa öar. 




På resan har vi insett att säkerhet är ett ord som förmodligen inte finns i Thailand speciellt inte BARNsäkerhet. Bland annat ser man sällan/aldrig något barn bära hjälm när de åker med sina föräldrar (som har hjlälm) på Vespor. Inte heller denna lilla pojke hade flytväst på sig eller någon annan säkerhet när han satte sig längst fram i Longtailbåten, tror alla i båten mer eller mindre höll andan hela resan.

En kväll var vi inne i Krabi stad där vi besökte en matmarknad . Det var spännande att se all mat och konstiga grönsaker och frukter som jag tidigare inte har sett. Provade ett par "äpplen" som skulle doppas i en socker och chili blandning, rätt gott. 





Sista kvällen avslutade vi med en varsin drink. 

Tack Thailand för denna gång!
/ Em

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar