Läsare

29 juni 2011

Norrköpingsbor på besök!

Blivande makarna Didriksen har varit på besök. Så kul att få träffa dem och umgås med kvalitetstid.





rdagen spenderades på stan där jag lyckades fynda lite kläder. Var också inne i butiken Lakritsroten och köpte the HALLON LAKRITS det var inte dumt! Lunch/middag intogs på Jenses Bofhaus där Trond gav sig på menyn RIBS-All you can eat. Det var mycket revben det!




Mätta och belåtna promenerade/rullade vi hem och smaskade i oss lite vin, öl och jordgubbar innan vi gick till BOUL BAR för att spela lite boule. Det blev tjejerna mot killarna och vinsten bestod i att bestämma kvällens nästa aktivitet. Killarna ledde till en början med 5 poäng men vi tjejer tog in på dem och på slutet. Trots 12 lika så vann grabbarna den sista matchbollen.


Grabbarna bestämde då att den fortsatt planen för kvällen blev BOWLING. Jag tyckte att jag spelade bra i bröjan på bowlingen och lyckades även EN STRIKE! Lyckan förvandlades dock snabbt till ren frustration och andra rundan blev rena skämtet. Har aldrig spelat så dåligt!!!


Kvällen avslutades på Falaffel house för att sedan stupa i säng och vakna på söndagen till REGNETS smatter på rutan. Härligt! Efter att ha glott på film satt vi och funderade på hur man fördrivet tiden i "möjligheternas" stad när det regnar. Efter mycket olika viljor och förslag hit och dit blev kompromissen en romatisk promenad i regnet som avslutades med en romantisk middag på en indisk restaurang. Mysigt!

Tack kära vänner för en toppen helg!

/ Em

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar